Besparen op onderhoud

Laat uw interne transportmiddel periodiek onderhouden

Mulder Heftruckservice helpt u kosten te besparen op intern transport, verlengt het gebruik van banden en zorgt dat batterijen langer leven.

Hoe voorkomt u storingen en hoge kosten?

Om storingen én hoge kosten van bijvoorbeeld de vervanging van onderdelen te voorkomen, doet u er verstandig aan uw interne transportmiddel periodiek te laten onderhouden. Voor onderhoud hoeft uw machine niet naar de werkplaats van Mulder Heftruckservice. Over het algemeen stuurt Mulder Heftruckservice een eigen professionele onderhoudsmonteur bij u langs om uw heftruck, pallettruck, reachtruck of ander intern transportmiddel ter plekke van het juiste onderhoud te voorzien. Hiermee wordt een continue inzet gewaarborgd. Bij grote reparaties wordt na overleg de reparatie uitgevoerd in de werkplaats van Mulder Heftruckservice. Hiertoe wordt het interne transportmiddel professioneel vervoerd. Eventueel is er dan een vervangende machine beschikbaar.

Onderhoud kan samen met de jaarlijkse AMTEK veiligheidskeuring gedaan worden. Mulder Heftruckservice heeft zich tevens gespecialiseerd in het onderhoud van (tractie)batterijen, waardoor de levensduur hiervan enorm verlengd kan worden.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!