Still heftrucks

STILL heftrucks

Zeg je Still Heftrucks, dan zeg je Mulder Heftruckservice. Want van alle A-merken heftrucks verkopen we de meeste Still. Waarom? Omdat Still heftrucks de in veel gevallen de gunstigste kostprijs per draaiuur heeft. Daarom hebben we ons in Still gespecialiseerd.

In de loop der jaren hebben we heel veel kennis en technische know how van de verschillende Still heftrucks opgebouwd en daardoor kunnen we u optimale service garanderen. We bieden u keuze uit het volledige assortiment van STILL: dat betekent zowel de elektrisch aangedreven heftrucks als de heftrucks met een LPG- of diesel verbrandingsmotor.

Still heftrucks bieden u zekerheid.

Voor Still Heftrucks bent u bij ons zeker aan het juiste adres. We kennen de producten van STILL namelijk als geen ander: de verschillende typen heftrucks, de eigenschappen, de prestaties. STILL heeft met haar assortiment voor elke situatie het juiste materieel. Dus een STILL magazijntruck kopen betekent eerst zorgvuldig kiezen. Daarom rekenen we met u mee: welke STILL heftruck heeft in uw specifieke situatie de gunstigste kostprijs per draaiuur? U vertrouwt op STILL – als de meest productieve heftruck. Mulder is voor STILL een vertrouwde servicepartner. Met onze klantgerichte aanpak passen we uitstekend bij de reputatie van dit topmerk.

Gaat u een STILL heftruck kopen? Kijk verder dan alleen de aanschaf

Wanneer u op het punt staat om uw interne transportmiddelen te vernieuwen of uit te breiden, dan heeft u letterlijk de wereld aan keuzes. Met een nieuwe STILL vorkheftruck koopt u een A-merk. Maar hoe kiest u? Selecteert u op de aanschafprijs of rekent u door naar kostprijs per draaiuur? Dit kan een complexe rekensom worden en bovendien een berekening die snel een verkeerd beeld kan geven. Wij helpen u graag verder om exact inzichtelijk te maken wat de werkelijke operationele kosten van uw heftruck zijn.

Laat onze ervaring meerekenen

We hebben met onze jarenlange ervaring en honderden klanten inmiddels veel praktijksituaties gezien. We weten dus de daadwerkelijke onderhoudskosten, draaiuren en andere relevante data uit de echte praktijk in verschillende situaties. Wanneer u dus een STILL of een andere heftruck gaat kopen, laat ons dan gerust eens meerekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, nu of over 5 of 10 jaar.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!