Elektrische Still heftrucks

Elektrische STILL heftrucks: beter voor mens, milieu en jaarbalans

De kwaliteit van elektrische STILL heftrucks is ongeëvenaard. De fluisterstille, krachtige magazijntrucks bewijzen in tal van branches dagelijks hun voordelen. Niet voor niets dus, dat de meeste van onze klanten kiezen voor elektrische STILL heftrucks. Hiervan ligt de aanschafprijs weliswaar iets hoger, maar de pluspunten maken dat direct goed. Denk bijvoorbeeld aan lagere onderhoudskosten en lagere algehele gebruikskosten dan bij verbrandingsmotoren op heftrucks.

Sterk, schoon en stil

Een elektrische STILL heftruck kenmerkt zich door een gunstige kostprijs per draaiuur. Maar er zijn meer voordelen. Bij een elektrische aandrijving zijn er geen schadelijke uitlaatgassen. Bovendien rijdt een elektrische STILL heftruck fluisterstil: prettig voor de chauffeur én voor de omgeving. De huidige techniek zorgt bovendien voor bijzonder veel werkkracht; onze elektrische STILL heftrucks kunnen ook voor het zwaardere werk prima worden ingezet. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een elektrische STILL voor uw intern transport!

Verstand van het elektrische systeem

Elektronische aandrijving vraagt om elektronische besturing. En dat vraagt op zijn beurt weer om veel verstand van zaken bij onderhoud en storingen. Onze monteurs kennen de besturingssystemen van vrijwel alle A-merk elektrische heftrucks en beschikken over de juiste apparatuur om storingen te lokaliseren en te verhelpen. Zodat u bij onverhoopte problemen snel weer kunt beschikken over uw heftruck.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!