Prijzen Still heftrucks

Reken bij STILL heftrucks op een sterke prijs/kwaliteit verhouding

Met een STILL koopt u kwaliteit. En deze kwaliteit vertaalt zich in een hoog rendement; uw STILL heftruck kost u geen geld, maar levert u winst op. Winst in termen van logistieke efficiency (tijd- en ruimtewinst), meer productiviteit, prettige en veilige werkomstandigheden (gemotiveerde medewerkers, laag verzuim) en uiteindelijk ook een hogere klanttevredenheid.

Kijk verder dan de aanschafprijs

Ons advies: kijk niet alleen naar de aanschafprijs, maar neem het totale kosten/batenplaatje als uitgangspunt: de kostprijs per draaiuur van een STILL heftruck. Bij goed gebruik en onderhoud gaan de heftrucks van STILL ongekend lang mee én is de uitval minimaal – dus de prestatie maximaal. Uw aankoop betaalt zich uit in de vorm van een klinkend rendement!

Mulder Heftruckservice kan u moeiteloos voorrekenen wat de prijzen zijn voor een nieuwe of gebruikte STILL heftruck. Daarbij rekenen we graag met u mee wat de totale kosten over een bepaalde looptijd zullen zijn.

Online prijslijst

Op onze website vindt u geen prijslijst voor nieuwe heftrucks, omdat de aanschafprijs slechts een component is van de totale exploitatie van uw intern transport. En een vertekend beeld schetsen, daar houden we niet van. Uiteraard beschikken we over de actuele marktconforme verkoopprijzen van onder meer STILL en Linde heftrucks, maar we geven u graag het totaalplaatje. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!