Accu Still heftrucks

Met het juiste onderhoud van de batterij naar de beste prestaties

Heeft u een nieuwe Still Heftruck accu nodig? Neem dat snel contact met ons op, want we helpen u direct aan een nieuwe heftruck accu.

De accu oftewel de tractiebatterij is dé krachtbron van de heftruck. Het kloppende hart van de machine. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: goed onderhoud van de accu van de heftruck is van levensbelang. Ieder type batterij heeft zijn eigen specificaties en eigenschappen Laad de batterij daarom altijd met de juiste batterijlader. Gebruik van de verkeerde lader kan blijvende schade aan uw batterij veroorzaken, met alle kosten en verminderde inzet van uw heftruck tot gevolg. Daarnaast moet de tractiebatterij altijd tijdig bijgevuld worden met water. Slecht of verkeerd onderhoud van de heftruckbatterij gaat dus ten koste van de inzetbaarheid van de heftruck. Dat gaat weer ten koste van uw logistieke processen en uw bedrijfsvoering – en kost u dus geld.

Mulder Heftruckservice levert alle batterijen en batterijladers voor uw intern transportmaterieel. – inclusief de productbladen en de instructies. Bovendien zijn alle tractiebatterijen snel leverbaar door ons uitgebreide netwerk.

 STILL heftruck accu’s altijd op volle kracht

Bij gebruikte elektrische heftrucks voeren we altijd uitvoerige testen uit om de kwaliteit en conditie van de batterij te controleren. Wanneer een batterij minder dan 80% presteert, wordt deze uit voorzorg door ons vervangen. Bij ons zult u geen ‘opgeknapte’ batterijen ontdekken, omdat we uit ervaring weten dat dit uiteindelijk tot verminderde inzet, teleurstelling en ergernis leidt. We willen u en uw heftruck in beweging houden, dus bij twijfel vervangen we altijd de batterij. Bovendien kunnen we u uitstekend adviseren over het gebruik van de juiste lader, zodat batterij én lader een perfecte combinatie vormen die dagelijks voor u werkt.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!