Still heftruck leasen

Financial of operational lease zónder getild te worden

De aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte heftruck is hoe dan ook direct een aanslag op uw financiële middelen. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om een STILL heftruck te leasen, met alle bekende voordelen van dien: u betaalt geen duizenden draaiuren vooruit, maar u investeert gespreid via een vast maandelijks bedrag. Zo houdt u cashflow beschikbaar voor andere doelen.

Nieuwe heftruck leasen via operational of financial lease

Via Mulder Heftruckservice kunt u bij uw nieuwe heftruck kiezen voor financial of operational lease. Hiervoor maken we op basis van uw wensen en uw situatie een aanbod op maat. Hierbij gebruiken we onze praktijkervaring om tot eerlijke en marktconforme calculaties te komen waarmee niemand tekort gedaan wordt. We staan immers voor de continuïteit van uw intern transport, dus welke optie u ook kiest, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. STILL heftrucks en andere A-merken heftrucks least u bij Mulder Heftruckservice voor een periode van 3 of 5 jaar.

Gebruikte STILL heftruck leasen?

Via Mulder Heftruckservice kunt u probleemloos een tweedehands STILL heftruck leasen. En dat is best bijzonder, want banken staan over het algemeen niet te springen om uw interne transportmiddelen te financieren wanneer het gebruikt materieel betreft. Dit komt omdat ze de waarde van een gebruikte heftruck moeilijk kunnen bepalen. Dit is niet zo vreemd, want er bestaat een groot verschil in onderhoudshistorie van gebruikte STILL heftrucks.

De tweedehands STILL heftrucks die wij aanbieden kunt u leasen op basis van financial lease. Voor u is dit hét bewijs dat we het volste vertrouwen hebben in het materieel dat door de handen van onze vakmensen is geweest. We kennen elk detail van de truck en hebben ieder slijtage-onderdeel onder de loep genomen en vervangen. Zélfs bij twijfel. Want alleen het beste is goed genoeg. Zo least u dus een gebruikte heftruck met alle voordelen van een nieuwe, óók de financiële.

Gebruikte heftruck leasen vanaf <xxx> euro per maand.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!