Still heftruck onderdelen

Vakkundig en tijdig onderhoud houdt uw STILL heftruck in topconditie

Als specialist in STILL heftrucks hebben we alle onderdelen van STILL snel in huis. Vóór 17.00 uur besteld, betekent in 99% van de gevallen dat we de onderdelen nog in dezelfde nacht ontvangen. De volgende dag zijn de onderdelen beschikbaar voor het onderhoud van uw interne transportmaterieel. Zo is uw heftruck snel weer inzetbaar.

Dit  geldt voor de onderdelen van (en het onderhoud aan) alle merken heftrucks.  En ook in dit opzicht denken we met u mee over economische oplossingen. Naast originele merkonderdelen maken we – waar dat kwalitatief verantwoord is – ook gebruik van goedkopere private label onderdelen.

Reparatie en weer door!

Wanneer uw heftruck stil komt te staan door een defect onderdeel, wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Daarom analyseren we zo snel mogelijk welk onderdeel u nodig heeft. We beoordelen of het merkonderdelen moeten zijn of dat een andere kwaliteit volstaat en zetten vervolgens direct ons netwerk in om zo snel mogelijk het onderdeel ter plaatse te krijgen. Onze monteurs zorgen voor vakkundige reparatie en kijken altijd of er door de problemen met het onderdeel ook andere delen schade hebben opgelopen. Het gaat ons er immers om dat u na de reparatie weer onbezorgd vérder kunt werken met uw intern transportmaterieel.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!