Still onderhoud

Ons STILL onderhoud zorgt ervoor dat u nog beter presteert

STILL heftrucks hebben geen geheimen voor onze monteurs, want we kennen alle modellen tot en met het laatste schroefje. Dat vinden we belangrijk, want we doen alle onderhoud aan STILL heftrucks in eigen huis. Van het elektrische systeem tot alle mechanische delen. Van de besturingssoftware tot en met de bandenservice. En van nauwkeurig laswerk tot hoge kwaliteit spuitwerk. Doordat we alle aspecten in eigen huis hebben, kunnen we snel schakelen. Zodat u bij schade aan uw STILL heftruck of bij een onverhoopte calamiteit in no-time weer operationeel bent. Maar we kiezen hier ook voor omdat onze monteurs op deze manier scherp en betrokken blijven. Zij moeten én willen álle technische ins en outs kennen van STILL heftrucks.

Optimale inzetbaarheid

STILL zit dus in het DNA van onze monteurs. Moet een onderdeel vervangen worden? Dan vervangen ze dit niet alleen, maar gaan ook op zoek naar de oorzaak. Zodat dit probleem geen tweede keer voor hoeft te komen. Alles om ervoor te zorgen dat uw STILL heftruck optimaal inzetbaar is en blijft! Onderhoud van uw STILL heftruck is dus in goede handen bij Mulder Heftruckservice.

Kom gerust eens langs!

Zoekt u een betrouwbare en ervaren specialist om uw intern transportmaterieel te laten onderhouden? We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Kom gerust eens kijken in onze werkplaats om te ervaren hoe we met uw onderhoud en uw materieel omgaan.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!