Tweedehands Still heftrucks

Al onze gebruikte STILL heftrucks zijn en presteren écht als nieuw

Het verschil tussen nieuwe en tweedehands STILL heftrucks bij Mulder Heftruckservice? Wij zeggen: kom gerust eens langs om dat verschil te ontdekken. Het zal niet gemakkelijk zijn, want ‘als nieuw’ is bij ons ook écht als nieuw. Alleen de urenstand toont aan dat het een gebruikte heftruck is. En in de praktijk is zelfs dat verschil te verwaarlozen, want onze STILL occasions gaan zeker nog heel veel jaren mee.

Tweedehands Still Heftrucks

Hoe fijn is het om met uitstekend materieel te werken? Een heftruck die met uiterste precisie manoeuvreert, strak oogt én feilloos werkt? Dat begrijpen we bij Mulder Heftrucks als geen ander. We komen immers zelf ‘van de heftruck’. Daarom zien al onze tweedehands Still heftrucks er als nieuw uit, rijden ze als nieuw en functioneren ze als nieuw. Daar zorgen onze vakmensen hoogstpersoonlijk voor.

We maken elke truck tot in de puntjes in orde. Zoals we het zelf zouden willen hebben.

Zo goed als Nieuw

Een tweedehands STILL heftruck gaat pas onze roldeur uit als deze weer helemaal ‘nieuw’ is. Met eventueel een nieuwe batterij, eventueel nieuwe lader, nieuwe heftruckvorken, nieuwe banden, de body nieuw in de lak. En dat alles doen we met aandacht en precisie. Zo beschikken we over een eigen spuiterij, waar we de heftrucks spuiten in autokwaliteit – vaak nog mooier dan een echt nieuwe heftruck. Nieuwer kan dus bijna niet. Naast STILL zijn we ook gespecialiseerd in Linde heftruck occasions. U zoekt een ander merk? Ook dan weet u ons natuurlijk te vinden. Mulder Heftruckservice levert immers gebruikte heftrucks van álle A-merken.

Bekijk hier alvast ons aanbod gebruikte Heftrucks en maak een vrijblijvende afspraak.

Storing? Bel 0315 - 656 740. Binnen 2 uur een monteur op locatie!